Welkom op Scannernet.nl

Dé website voor mensen die geinteresseerd zijn in dat wat in en rondom "onze" mooie havenstad Harlingen gebeurt. Of het nu gaat om het laatste nieuws uit de regio, de stand van zaken in de harlinger havens of om het actuele weer, Scannernet.nl biedt u de mogelijkheid om op de hoogte te blijven van de laatste ontwikkelingen in de regio. Wij wensen u veel plezier tijdens uw bezoek aan Scannernet.nl!!

Op Scannernet.nl kunt u als bezoeker onder andere meeluisteren met de Live Scanner van Scannernet.nl waarop u o.a. de Brandaris, havendienst Harlingen en de kustwacht kunt beluisteren, maar er zijn ook streams beschikbaar voor de millitaire en burgerluchtvaart. Zo kunt u onder andere luisteren naar de communicatie rondom vliegbasis Leeuwarden, maar ook Schiphol. Tevens kunt u op Scannernet.nl de scheepvaart in Nederland volgen op de AIS-monitor. In combinatie met de Live Scanner krijgt u een mooie indruk van de scheepvaartbewegingen in Nederland.

Dagelijks brengen wij u het laatste nieuws uit de regio. Scannernet.nl brengt het actuele nieuws op eigen wijze, daar waar mogelijk geïllustreerd met foto's die door ons enthousiste team zijn gemaakt. Samen met onze Twitter-account en de Scannernet.nl Facebookpagina blijft u dus op de hoogte van het allerlaatste nieuws.

Via onze website kunt u ook het actuele weer bekijken in onze regio, DSC- en Navtex-berichten lezen. Daarnaast kunt in onze foto-archieven een schat aan foto's vinden die wij de afgelopen jaren hebben gemaakt. Daarnaast kunt u als bezoeker van onze site ook interactief meedoen aan de site. Plaats uw bericht of vraag op de Scannernet.nl Chat of reageer op de nieuwsberichten die wij plaatsen. Misschien is er wel een download beschikbaar die erg interessant voor u is. Kijk daarom ook eens op de Downloadpagina's van Scannernet.nl.

Kortom: een gevarieërde website waar iedere bezoeker naast de Live Scanner en online AIS een schat aan informatie, foto's en nieuws kan vinden. Misschien is Scannernet.nl voor u ook wel de ideale "thuishaven". In ieder geval: veel kijk- en luisterplezier toegewenst!!