KNRM Harlingen op zoek naar opstappers

We doen dit met een enthousiaste toegewijde club vrijwilligers van circa 25 mensen. Voor onze bootbemanning zijn wij de op zoek naar nieuwe redders.

Een bemanningslid houdt zich bezig varen, navigeren en redden. Voordat je volwaardig bemanningslid wordt op de reddingboot doorloop je een uitgebreid trainingsprogramma. Je wordt geschoold in communicatie (Marcom diploma), Varen en Navigeren (vaarbewijs), EHBO, onderwater ontsnapping-, kapseistraining en training gebruik kleine blusmiddelen. De KNRM is vrijwillig maar niet vrijblijvend. We verwachten dat je elke dinsdagavond komt trainen, de opleidingen volgt en behaalt en dat je binnen 10 minuten in het boothuis bent als het alarm gaat.We zoeken mannen en vrouwen tussen de 18 en 35 jaar die deze uitdaging willen aangaan. Op onze informatieavond laten we ons station zien, informeren over de werkzaamheden en de bekwaamheden waarop we mensen selecteren.

Ben je geïnteresseerd, mail dan je naam en telefoonnummer en relevante persoonlijke informatie naar Rudy Westra, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Heb je interesse bekijk dan ook de website van de KNRM.

De Koninklijke Nederlandse Redding Maatschappij is de erkende hulpverlener op het water, die mensen 24 uur per dag 7 dagen in de week redt en helpt op zee en het ruime binnenwater. Sinds 1824 doet de KNRM dat zonder enige subsidie. Alle kosten worden gedekt door onze donateurs (Redders aan de wal), giften en nalatenschappen. De Redding Maatschappij bestaat uit 45 reddingstations met ruim 1.300 vrijwilligers en daarnaast een ondersteunende beroepsorganisatie in IJmuiden.