Harlingen Ongeschut 2018 afgelast

Aanstaande zaterdag staat alweer de zevende editie van Harlingen Ongeschut op het programma. Beleef een unieke, onvergetelijke en betoverende avondvaartocht door de sfeervolle grachten van Harlingen. Niet voor niets wordt Harlingen "de voorstad van Londen" genoemd. Harlingen heeft een bedrijvige haven, prachtige grachten, monumentale panden en meerdere nostalgische bruggen. Varend zie je Harlingen op een geheel andere manier dan wanneer je langs de grachten loopt. Harlingen Ongeschut wordt ongetwijfeld ook dit jaar weer een succes. Honderden bootjes, in alle soorten en maten, gaven vorige edities gehoor aan de oproep om mee te doen aan het dit Harlinger evenement. De vaarroute is als volgt:

Noordoostersingel > Zuidoostersingel > Simon Vestdijksingel > Rozengracht > Zuiderhaven > Oude Buitenhaven > Noorderhaven > Rommelhaven > Noordijs > Franekereind > Noordoostersingel

Alle deelnemende bootjes verzamelen tussen 19.00 -19.30 uur in de Noordoostersingel. Tussen de opening (19.30 uur) en de slotact in de kom van de Noordoostersingel (rond 22.45 uur) is een verrassend cultureel programma door de Harlinger grachten neergezet!