Downloads: Documenten

Op de downloadpagina's van Scannernet.nl kunt u een grote verscheidenheid vinden aan downloads. Geluidsfragmenten, software en documenten zijn gratis te downloaden. Alle bestanden zijn overzichtelijk gerangschikt.

Neem gerust een kijkje of er iets voor u tussen zit. In deze downloadsectie kunt een aantal documenten vinden die u kunt downloaden. De documenten zijn gerangschikt op alfabetische volgorde. Behalve voor privegebruik mogen de bestanden niet zonder toestemming van de maker gebruikt worden. Wilt u een bestand gebruiken voor een website of voor overige media, dan verzoeken wij u contact met ons op de nemen info@scannernet.nl

Documenten

IJSSELMEER- Op 1 november 2014 werden de hulpdiensten massaal ingezet voor een onbemand brandend jacht op het IJsselmeer bij Gaast. De enige opvarende wist zichzelf al zwemmend in veiligheid te brengen. Het jacht brandde volledig uit.

LEEUWARDEN- Op 19 oktober 2013 brak er een grote brand uit in het centrum van Leeuwarden. Hierbij kwam 1 persoon om het leven en werden een groot aantal panden vernield. De brand leidde tot een landurige inzet van hulpdiensten.

LEEUWARDEN- Op 7 januari 2015 woedde er een grote brand in een kringloopwinkel aan de Lorentzkade in Leeuwarden. Ondanks de grote inzet van hulpdiensten ging het pand volledig in vlammen op.

HARLINGEN- Op 21 oktober 2014 trok een zware storm over Friesland. De storm zorgde voor verhoogde waterstanden en stormschade.

HARLINGEN- Op 28 oktober 2013 trok een zware storm over Friesland. De storm zorgde voor verhoogde waterstanden en stormschade.

 
 
Powered by Phoca Download