Adverteren

Er is voor bedrijven of websites een mogelijkheid om tegen aantrekkelijke tarieven te adverteren op Scannernet.nl. Misschien bent u ook wel geinteresseerd in adverteren op onze mooie website. U kunt op deze pagina informatie vinden over adverteren op Scannernet.nl.

U kunt uit een groot aantal opties kiezen, maar uw eigen ideëen en wensen staan uiteraard centraal. Op deze pagina kunt u een uitgebreide uitleg over sponsoring en/of adverteren op Scannernet.nl vinden. Misschien bent u met uw bedrijf c.q. website wel de volgende sponsor of adverteerder op onze mooie website. Wij zullen er in ieder geval alles aan doen om de sponsoring c.q. advertentie volledig aan uw wensen te laten voldoen.

Introductie:

In maart 2007 zijn wij begonnen met de website Scannernet.nl. Op deze website kunt u het laatste nieuws uit de regio vinden, foto’s vanuit Harlingen en omgeving bekijken of de scheepvaart realtime volgen met onze AIS-monitor. Ook kunt u sindskort de luchtvaart volgen op onze vernieuwde Live Flightradar. Dit alles terwijl u luistert naar onze live scanner waarop zowel maritieme als luchtvaartcommunicatie te volgen is. Misschien bent u zelf ook wel een vaste bezoeker van onze website. In samenwerking met MEC Services BV. is in 2010 en in 2014 een geheel nieuwe website ontworpen. De laatste versie van de website blinkt uit in interactiviteit, actualiteit en toegankelijkheid. Hopelijk kunnen we met de nieuwste versie van Scannernet.nl nog meer bezoekers naar de website halen. Sinds maart 2007 is Scannernet.nl al circa 4.100.000 keer bekeken. Met een aantal van circa 19.000 pageviews per week een druk bezochte website. Doordat de kosten voor het onderhouden van de website steeds verder stijgen zoeken wij voor Scannernet.nl nog een aantal adverteerders. De kosten voor het up-to-date houden van Scannernet.nl en de bijbehorende apparatuur komen op jaarbasis uit op ongeveer 1400 euro. Een flinke kostenpost voor een particuliere website. Uiteraard willen wij het grootste gedeelte van de kosten voor onze eigen rekening nemen, maar de hulp van adverteerders is zeer welkom. Zo kunnen we onze website nog beter onderhouden en daar waar nodig verbeteren.

Misschien bent u bereid om ook adverteerder te worden. We hebben voor u een aantal mogelijkheden op een rijtje gezet om u een indruk te geven van de inhoud en de voordelen van adverteren:

Adverteren op Scannernet.nl

Adverteren:

U kunt Adverteerder worden op Scannernet.nl. Onlangs hebben wij de advertentieplaatsen op Scannernet.nl gewijzigd. Doordat de advertenties beter gepositioneerd en groter zijn vallen deze nog meer op. Dit vergroot de kans dat uw advertentie opvalt bij onze bezoekers. Wij vervaardigen in overleg met u een advertentie (ook animated GIF-afbeeldingen of Flash) die past in onze lay-out en die voldoet aan uw wensen. Uiteraard mag u zelf (in overleg) ook een banner aanleveren. Onder de banner (205x144px) zal een directe link geplaatst worden naar uw website, zodat bezoekers gelijk doorgelinkt worden als er op de advertentie wordt geklikt. Er wordt automatisch bijgehouden hoevaak uw advertentie vertoond is en hoevaak er op geklikt is. Door middel van Google Analytics kunnen wij u uitgebreide informatie geven over onze bezoekers (o.a. leeftijd, geslacht en interesses). Tevens krijgt u een persoonlijk wachtwoord, waarmee u kunt inloggen op onze website en ledenpagina. Dan kunt u ook berichten plaatsen in ons Forum. Als adverteerder krijgt uw website een vermelding op onze weblinkspagina. Wist u dat u al voor € 12,- per maand kunt adverteren op Scannernet.nl? Neem vrijblijvend contact met ons op voor informatie of een voorstel op maat.

Voor welke vorm u ook kiest, wij zullen er voor zorgen dat uw advertentie op maat en volledig naar wens is. U krijgt maximale exposure voor weinig geld. Onze website staat hoog in de search-rankings van de meest bezochte zoekmachines op internet. Via onze website kunnen bezoekers makkelijk uw website vinden. Mocht u zelf ideeën, wensen en/of vragen hebben, dan kunt u natuurlijk altijd contact met ons opnemen via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.