Contact

Mocht u vragen, opmerkingen, klachten of iets anders aan ons willen melden, dan kunt u ons ten alle tijde een e-mail sturen. Daarvoor hebben we een aantal e-mailadressen ter beschikking. Ook hebben wij een tiplijn open voor tips en nieuwsberichten.

Uw e-mail zal in principe binnen twee werkdagen beantwoord worden. Mocht dit echter niet het geval zijn, dan verzoeken wij u nogmaals uw bericht te sturen. Het is ook mogelijk om ons te bezoeken om bijvoorbeeld bestelde goederen op te halen. Indien u dit wenst kunt u via de e-mail een afspraak met ons maken. Wij zullen u dan onze adresgegevens toesturen.

De volgende e-mailadressen zijn beschikbaar:

  • Algemene vragen/opmerkingen: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
  • Voor het sturen van pers- en nieuwsberichten: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
  • Vragen/opmerkingen Webshop: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
  • Contact omtrent adverteren/sponsoring: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

Soms worden e-mails door onze mailserver aangezien als Spam. Mocht uw e-mail niet op korte termijn beantwoord zijn dan verzoeken wij u om uw reactie nogmaals te sturen via het volgende e-mailadres:

  • Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Vermeldt in uw e-mail duidelijk uw vraag c.q. opmerking zodat wij u zo spoedig mogelijk een passende reactie kunnen sturen.

U kunt sindskort ook uw vraag stellen of een opmerking over Scannernet.nl plaatsen in de Scannernet.nl Chat. U vindt de chat HIER