Webcam Haven Harlingen

Kijk mee op de webcam die gericht is op de havenmond van Harlingen, maar ook op de webcams gericht op de Willemshaven en Noorderpier. Terwijl u luistert naar de live scanner maritiem volgt u zo de scheepvaartbewegingen in de haven van Harlingen en op een deel van de Waddenzee.

Daarnaast kunt u de scheepvaart ook volgen via de AIS. Wij maken gebruik van drie van de webcams van Webcam-Harlingen.nl. Deze streams geven u 24 uur per dag, 7 dagen in de week een mooi overzicht van de activiteiten in de haven van Harlingen. In HD-kwaliteit!! Webcam-Harlingen.nl heeft een groot aantal andere webcams in en rondom Harlingen, zodat het bezoek aan deze website zeker de moeite waard is.


Een mooie aanvulling op de webcams is de timelapse van de webcam Havenmond Harlingen. Van de afgelopen 3 uren is elke minuut een afbeelding van het beeld van de webcam gemaakt en achterelkaar gezet wat ervoor zorgt dat er een video van de afgelopen 3 uren ontstaat. De timelapse wordt ook aangeboden door Webcam-Harlingen.nl


Webcam-Harlingen.nl