Actueel nieuws

Op deze nieuwspagina kunt u het allerlaatste nieuws vinden uit Harlingen en omgeving. Deze pagina wordt regelmatig vernieuwd om u zo op de hoogte te houden van het allerlaatste nieuws uit onze regio. Daar waar mogelijk worden de nieuwsberichten voorzien van foto's.

Klik op de kleine foto's voor een vergroting of diashow. Klik op Lees meer om het volledige artikel te openen. Heeft u zelf nieuwsfeiten uit de regio of heeft u misschien foto's die passen bij één van de nieuwsitems? E-mail ons via nieuws@scannernet.nl. Heeft u een tip of wilt u een nieuwsitem doorgeven: bel of SMS ons via 06-34831382. U kunt ons ook volgen via ons Twitter-account en Facebook-pagina.

Franeker belt onnodig 112: telefoons in beslag genomen

Valse 112-beller aangehouden in Harlingen

FRANEKER- Afgelopen vrijdag heeft de politie 's ochtends vroeg enkele telefoons inbeslaggenomen bij een inwoner van Franeker. De inwoner van Franeker belde zonder reden 15 tot 20 keer naar de Meldkamer Noord Nederland. Na diverse waarschuwingen bleef de bewoner 112 bellen.

De bewoner hield daardoor de medewerker van de meldkamer, de eenheden en de lijn bezet voor noodgevallen. Tegen de bewoner wordt proces verbaal opgemaakt.

Bron: Politie Fryslan