Actueel nieuws

Op deze nieuwspagina kunt u het allerlaatste nieuws vinden uit Harlingen en omgeving. Deze pagina wordt regelmatig vernieuwd om u zo op de hoogte te houden van het allerlaatste nieuws uit onze regio. Daar waar mogelijk worden de nieuwsberichten voorzien van foto's.

Klik op de kleine foto's voor een vergroting of diashow. Klik op Lees meer om het volledige artikel te openen. Heeft u zelf nieuwsfeiten uit de regio of heeft u misschien foto's die passen bij één van de nieuwsitems? E-mail ons via nieuws@scannernet.nl. Heeft u een tip of wilt u een nieuwsitem doorgeven: bel of SMS ons via 06-34831382. U kunt ons ook volgen via ons Twitter-account en Facebook-pagina.

Man overreden door tractor Minnertsga

Man overreden door tractor Minnertsga

MINNERTSGA- Maandag is een man gewond geraakt tijdens een oldtimer-evenement op Koningsdag in Minnertsga. De man werd overreden door een tractor terwijl hij hier mee bezig was. Omdat de verwondingen zich ernstig lieten aan zien werd de hulp van de traumahelikopter van het UMCG ingeroepen.

De man werd met onbekend letsel overgebracht naar het MCL. Volgens de organisatoren bleek het letsel van de man mee te vallen. Na overleg werd door de organisatie besloten om het evenement wel door te laten gaan. De Verkeers Ongevallen Analyse van de politie deed onderzoek naar de toedracht van het ongeval.

Foto's: Jacob Talsma

Man overreden door tractor Minnertsga

Man overreden door tractor Minnertsga

Man overreden door tractor Minnertsga