Actueel nieuws

Op deze nieuwspagina kunt u het allerlaatste nieuws vinden uit Harlingen en omgeving. Deze pagina wordt regelmatig vernieuwd om u zo op de hoogte te houden van het allerlaatste nieuws uit onze regio. Daar waar mogelijk worden de nieuwsberichten voorzien van foto's.

Klik op de kleine foto's voor een vergroting of diashow. Klik op Lees meer om het volledige artikel te openen. Heeft u zelf nieuwsfeiten uit de regio of heeft u misschien foto's die passen bij één van de nieuwsitems? E-mail ons via nieuws@scannernet.nl. Heeft u een tip of wilt u een nieuwsitem doorgeven: bel of SMS ons via 06-34831382. U kunt ons ook volgen via ons Twitter-account en Facebook-pagina.

Scannernet.nl: Het jaar 2017 in cijfers

2017 

HARLINGEN- 2017, het jaar waarin Scannernet.nl 10 jaar bestond zit er inmiddels op. En het was een topjaar met dank aan onze bezoekers!. Voor het eerst behaalde de site meer dan 1 miljoen pageviews in een jaar. Hier de exacte cijfers: 1,078,235 pageviews,

495,410 bezoekers, 638 Scannernet.nl Members, 8362 followers op Twitter en 1506 "Likes" op Facebook. Samen met onze fotografen zijn wij in staat om het laatste nieuws uit de regio snel en accuraat te brengen. Bij deze willen wij u als bezoeker bedanken voor uw komst naar Scannernet.nl. Onze speciale dank gaat uit naar onze adverteerders The Clou Yachtelectronics, Sleepbedrijf Bootsma, Waterportizi, Tienstra Organisatie Nautische Opleidingen, IT Friese Meren en C.L. International. Zij maken het mede mogelijk dat wij ook in 2018 door kunnen gaan met Scannernet.nl en dit waar nodig kunnen uitbreiden en verbeteren. Ook willen wij onze donateurs bedanken voor hun bijdrage in 2017. Voor 2018 staan een aantal verbeteringen/uitbreidingen op de site op stapel. Wij gaan u hierover informeren via de website.