Actueel nieuws

Op deze nieuwspagina kunt u het allerlaatste nieuws vinden uit Harlingen en omgeving. Deze pagina wordt regelmatig vernieuwd om u zo op de hoogte te houden van het allerlaatste nieuws uit onze regio. Daar waar mogelijk worden de nieuwsberichten voorzien van foto's.

Klik op de kleine foto's voor een vergroting of diashow. Klik op Lees meer om het volledige artikel te openen. Heeft u zelf nieuwsfeiten uit de regio of heeft u misschien foto's die passen bij één van de nieuwsitems? E-mail ons via nieuws@scannernet.nl. Heeft u een tip of wilt u een nieuwsitem doorgeven: bel of SMS ons via 06-34831382. U kunt ons ook volgen via ons Twitter-account en Facebook-pagina.

Scannernet.nl: Het jaar 2018 in cijfers

2018 

HARLINGEN- Het is in het nieuwe jaar altijd leuk om even terug te blikken op het voorgaande jaar. In 2018 wisten weer veel bezoekers de weg naar Scannernet.nl te vinden. Voor het tweede jaar op rij behaalde de site meer dan 1 miljoen pageviews in een jaar.

Hier de exacte cijfers: 1.321.910 pageviews, 654.591 bezoekers, 8591 followers op Twitter en 1.820 "Likes" op Facebook. Samen met onze fotografen zijn wij nog steeds in staat om het laatste nieuws uit de regio snel en accuraat te brengen. Bij deze willen wij u als bezoeker bedanken voor uw komst naar Scannernet.nl. Onze speciale dank gaat uit naar onze adverteerders The Clou Yachtelectronics, Sleepbedrijf Bootsma & Tienstra Organisatie Nautische Opleidingen. Zij maken het mede mogelijk dat wij ook in 2019 door kunnen gaan met Scannernet.nl en dit waar nodig kunnen uitbreiden en verbeteren.