Actueel nieuws

Op deze nieuwspagina kunt u het allerlaatste nieuws vinden uit Harlingen en omgeving. Deze pagina wordt regelmatig vernieuwd om u zo op de hoogte te houden van het allerlaatste nieuws uit onze regio. Daar waar mogelijk worden de nieuwsberichten voorzien van foto's.

Klik op de kleine foto's voor een vergroting of diashow. Klik op Lees meer om het volledige artikel te openen. Heeft u zelf nieuwsfeiten uit de regio of heeft u misschien foto's die passen bij één van de nieuwsitems? E-mail ons via nieuws@scannernet.nl. Heeft u een tip of wilt u een nieuwsitem doorgeven: bel of SMS ons via 06-34831382. U kunt ons ook volgen via ons Twitter-account en Facebook-pagina.

31 mei: HT-roeirace 2019

HT-race roeien 2019

HARLINGEN- Aanstaande vrijdag, 31 mei wordt de 45e editie van de HT-roeirace voor sloepen van Harlingen naar Terschelling gehouden. Circa 130 sloepen zullen proberen om de oversteek naar Terschelling te maken. De eerste groep sloepen zal rond 10:00 starten vanuit de Nieuwe Willemshaven in Harlingen.

Een uur later zullen de laatste roeiers van start gaan. Uiteraard kunt u de race volgen via Scannernet.nl. Daarvoor hebben wij een speciale HT-roeirace 2019 pagina aangemaakt. Door middel van Webcams, Live AIS en de Live scanner stream van Scannernet.nl kunt u deze race op verschillende manieren volgen. Ook vindt u aanvullende informatie over de HT-race 2019 op deze pagina. Klik HIER om naar deze pagina te gaan.