Actueel nieuws

Op deze nieuwspagina kunt u het allerlaatste nieuws vinden uit Harlingen en omgeving. Deze pagina wordt regelmatig vernieuwd om u zo op de hoogte te houden van het allerlaatste nieuws uit onze regio. Daar waar mogelijk worden de nieuwsberichten voorzien van foto's.

Klik op de kleine foto's voor een vergroting of diashow. Klik op Lees meer om het volledige artikel te openen. Heeft u zelf nieuwsfeiten uit de regio of heeft u misschien foto's die passen bij één van de nieuwsitems? E-mail ons via nieuws@scannernet.nl. Heeft u een tip of wilt u een nieuwsitem doorgeven: bel of SMS ons via 06-34831382. U kunt ons ook volgen via ons Twitter-account en Facebook-pagina.

Aanrijding Franeker: bestuurder gezocht

Aanrijding Franeker: bestuurder gezocht

FRANEKER- Op dinsdag 13 februari, rond 20.30 uur vond er een aanrijding plaats tussen een 17-jarige fietser en een bestuurder van een kleine grijze personenauto op de Prof. Holwerdastraat te Franeker. De automobilist heeft zich na deze aanrijding ontfermd over de fietster en haar gevraagd of zij thuis gebracht moest worden.

Dit vond de fietster niet noodzakelijk. Bij thuiskomst bleek dat de fietster een verwonding aan haar knie had en was opgezet. Ook was er stukje van een voortand afgebroken en was haar fiets evenals haar kleding beschadigd. De bestuurder van deze kleine personenauto wordt verzocht om zich te melden bij de politie Franeker via het nummer 0900-8844.

Bron: Politie Noord-west Friesland