Actueel nieuws

Op deze nieuwspagina kunt u het allerlaatste nieuws vinden uit Harlingen en omgeving. Deze pagina wordt regelmatig vernieuwd om u zo op de hoogte te houden van het allerlaatste nieuws uit onze regio. Daar waar mogelijk worden de nieuwsberichten voorzien van foto's.

Klik op de kleine foto's voor een vergroting of diashow. Klik op Lees meer om het volledige artikel te openen. Heeft u zelf nieuwsfeiten uit de regio of heeft u misschien foto's die passen bij één van de nieuwsitems? E-mail ons via nieuws@scannernet.nl. Heeft u een tip of wilt u een nieuwsitem doorgeven: bel of SMS ons via 06-34831382. U kunt ons ook volgen via ons Twitter-account en Facebook-pagina.

Auto botst op motor: motorrijder gewond

Auto botst op motor: motorrijder gewond

HARLINGEN- Op de Oude Ringmuur in Harlingen is zondagmiddag een motorrijder gewond geraakt bij een ongeval. De motorrijder kwam in botsing met een auto die uit de parkeergarage bij Rederij Doeksen kwam. De motorrijder kwam daarna ten val.

Na stabilisatie door ambulancepersoneel werd de man overgebracht naar het ziekenhuis. Zowel de motor als de auto liepen forse schade op. 

Foto's: Aise van Beets

Auto botst op motor: motorrijder gewond

Auto botst op motor: motorrijder gewond