Actueel nieuws

Op deze nieuwspagina kunt u het allerlaatste nieuws vinden uit Harlingen en omgeving. Deze pagina wordt regelmatig vernieuwd om u zo op de hoogte te houden van het allerlaatste nieuws uit onze regio. Daar waar mogelijk worden de nieuwsberichten voorzien van foto's.

Klik op de kleine foto's voor een vergroting of diashow. Klik op Lees meer om het volledige artikel te openen. Heeft u zelf nieuwsfeiten uit de regio of heeft u misschien foto's die passen bij één van de nieuwsitems? E-mail ons via nieuws@scannernet.nl. Heeft u een tip of wilt u een nieuwsitem doorgeven: bel of SMS ons via 06-34831382. U kunt ons ook volgen via ons Twitter-account en Facebook-pagina.

Auto raakt van weg A31 Midlum

Auto raakt van weg A31 Midlum

MIDLUM- Maandagmiddag rond 16:25 werden de hulpdiensten gealarmeerd voor een van de weg geraakte auto op de A31 nabij Midlum. Dit gebeurde op de rijbaan richting Leeuwarden. De auto kwam in de naastgelegen sloot terecht.

Omdat het lot van de inzittende(n) niet geheel duidelijk was werden ook de brandweerkorpsen van Harlingen en Franeker gealarmeerd. Ter plaatse bleek van beknelling geen sprake te zijn. De brandweer verrichte hand- en spandiensten terwijl ambulancepersoneel zich ontfermde om de inzittende(n). Een berger heeft de auto geborgen. De oorzaak van het ongeval is nog niet bekend (gemaakt).

Auto raakt van weg A31 Midlum