Actueel nieuws

Op deze nieuwspagina kunt u het allerlaatste nieuws vinden uit Harlingen en omgeving. Deze pagina wordt regelmatig vernieuwd om u zo op de hoogte te houden van het allerlaatste nieuws uit onze regio. Daar waar mogelijk worden de nieuwsberichten voorzien van foto's.

Klik op de kleine foto's voor een vergroting of diashow. Klik op Lees meer om het volledige artikel te openen. Heeft u zelf nieuwsfeiten uit de regio of heeft u misschien foto's die passen bij één van de nieuwsitems? E-mail ons via nieuws@scannernet.nl. Heeft u een tip of wilt u een nieuwsitem doorgeven: bel of SMS ons via 06-34831382. U kunt ons ook volgen via ons Twitter-account en Facebook-pagina.

Auto ramt woning Harlingen

Auto ramt woning Harlingen

HARLINGEN- Vrijdagmiddag heeft een automobilist(e) een woning aan de Havenweg in Harlingen geramd. Dit gebeurde op het parkeerterrein van de Albert Heijn in de havenstad. Bij het ongeval raakte de auto eerst ook nog een geparkeerde auto die hierbij, net als de woning zwaar beschadigd raakte.

Ambulancepersoneel heeft de automobilist(e) gecontroleerd, maar deze hoefde niet mee naar het ziekenhuis. De brandweer van Harlingen heeft de woning gecontroleerd op schade en eventueel instortingsgevaar. Dit bleek niet aan de orde. De politie handelde het ongeval af.

Auto ramt woning Harlingen

Auto ramt woning Harlingen

Auto ramt woning Harlingen

Auto ramt woning Harlingen