Actueel nieuws

Op deze nieuwspagina kunt u het allerlaatste nieuws vinden uit Harlingen en omgeving. Deze pagina wordt regelmatig vernieuwd om u zo op de hoogte te houden van het allerlaatste nieuws uit onze regio. Daar waar mogelijk worden de nieuwsberichten voorzien van foto's.

Klik op de kleine foto's voor een vergroting of diashow. Klik op Lees meer om het volledige artikel te openen. Heeft u zelf nieuwsfeiten uit de regio of heeft u misschien foto's die passen bij één van de nieuwsitems? E-mail ons via nieuws@scannernet.nl. Heeft u een tip of wilt u een nieuwsitem doorgeven: bel of SMS ons via 06-34831382. U kunt ons ook volgen via ons Twitter-account en Facebook-pagina.

Gezin met auto te water na aanrijding N357

Gezin met auto te water na aanrijding N357

JELSUM- Op de ochtend van tweede kerstdag raakte een gezin met hun auto te water op de Bredyk (N357) nabij Jelsum. Dit gebeurde nadat zij in botsing waren gekomen met een andere auto. Het voertuig kwam op de kop terecht in de naastgelegen sloot.

Kordaat optreden van passanten en de gealarmeerde hulpverleners, waaronder diverse brandweerkorpsen, ambulancepersoneel en politieagenten zorgden ervoor dat de hulpverlening snel op gang kwam. Het Mobiel Medisch Team (MMT) kwam ter plaatse met de traumahelikopter om medische assistentie te verlenen. De vijf inzittenden van de auto konden bevrijdt worden. Zij werden voor controle overgebracht naar het Medisch Centrum Leeuwarden. Naar het zich liet aanzien vielen de verwondingen mee. De Verkeers Ongevallen Analyse (VOA) van de politie deed onderzoek naar de toedracht van het ongeval. De Bredyk was geruime tijd afgesloten.

Foto's Edwin Brandsma - Ditisfryslan.nl

Gezin met auto te water na aanrijding N357

Gezin met auto te water na aanrijding N357

Gezin met auto te water na aanrijding N357

 

">