Actueel nieuws

Op deze nieuwspagina kunt u het allerlaatste nieuws vinden uit Harlingen en omgeving. Deze pagina wordt regelmatig vernieuwd om u zo op de hoogte te houden van het allerlaatste nieuws uit onze regio. Daar waar mogelijk worden de nieuwsberichten voorzien van foto's.

Klik op de kleine foto's voor een vergroting of diashow. Klik op Lees meer om het volledige artikel te openen. Heeft u zelf nieuwsfeiten uit de regio of heeft u misschien foto's die passen bij één van de nieuwsitems? E-mail ons via nieuws@scannernet.nl. Heeft u een tip of wilt u een nieuwsitem doorgeven: bel of SMS ons via 06-34831382. U kunt ons ook volgen via ons Twitter-account en Facebook-pagina.

Vrouw met auto te water in Harlingen

Vrouw met auto te water in Harlingen

HARLINGEN- Een onfortuinlijke automobiliste is maandagmiddag met haar auto te water geraakt aan de Achlumerdijk in Harlingen. Dit gebeurde ter hoogte van het Medisch Centrum Harlingen. Zeer waarschijnlijk is de vrouw vanaf de parkeerplaats van het MCH met haar auto in de naastgelegen waterpartij gereden.

Adequate omstanders hielpen samen met de politie de vrouw op het droge waarna ze door ambulancepersoneel werd onderzocht. De gealarmeerde brandweer hoefde verder niet in actie te komen. Naar het zich liet aanzien liep de vrouw geen ernstig letsel op. Een berger heeft het voertuig geborgen.

Vrouw met auto te water in Harlingen

Vrouw met auto te water in Harlingen