Actueel nieuws

Op deze nieuwspagina kunt u het allerlaatste nieuws vinden uit Harlingen en omgeving. Deze pagina wordt regelmatig vernieuwd om u zo op de hoogte te houden van het allerlaatste nieuws uit onze regio. Daar waar mogelijk worden de nieuwsberichten voorzien van foto's.

Klik op de kleine foto's voor een vergroting of diashow. Klik op Lees meer om het volledige artikel te openen. Heeft u zelf nieuwsfeiten uit de regio of heeft u misschien foto's die passen bij één van de nieuwsitems? E-mail ons via nieuws@scannernet.nl. Heeft u een tip of wilt u een nieuwsitem doorgeven: bel of SMS ons via 06-34831382. U kunt ons ook volgen via ons Twitter-account en Facebook-pagina.

Bestelbus te water Haulewei Harlingen

Bestelbus te water Haulewei Harlingen

HARLINGEN- In de nacht van zaterdag op zondag is een bestelbusje te water geraakt aan de Haulewei nabij Harlingen. Het voertuig werd aangetroffen in een brede vaart naast de weg. Omdat het niet duidelijk was of er slachtoffers in het water lagen werden de hulpdiensten gealarmeerd.

De brandweer van Harlingen en Franeker, ambulances en politie-eenheden kwamen ter plaatse om hulp te verlenen. Met behulp van een kraan werd de auto uit het water gehaald. Tevens doorzochten leden van het Oppervlaktereddingsteam (OVRT) van brandweer Harlingen de vaart op eventuele inzittenden van de auto. Deze werden niet aangetroffen. De politie doet onderzoek naar  de toedracht van het ongeval en de identiteit van de inzittende(n). 

Bestelbus te water Haulewei Harlingen

Bestelbus te water Haulewei Harlingen

Bestelbus te water Haulewei Harlingen