Actueel nieuws

Op deze nieuwspagina kunt u het allerlaatste nieuws vinden uit Harlingen en omgeving. Deze pagina wordt regelmatig vernieuwd om u zo op de hoogte te houden van het allerlaatste nieuws uit onze regio. Daar waar mogelijk worden de nieuwsberichten voorzien van foto's.

Klik op de kleine foto's voor een vergroting of diashow. Klik op Lees meer om het volledige artikel te openen. Heeft u zelf nieuwsfeiten uit de regio of heeft u misschien foto's die passen bij één van de nieuwsitems? E-mail ons via nieuws@scannernet.nl. Heeft u een tip of wilt u een nieuwsitem doorgeven: bel of SMS ons via 06-34831382. U kunt ons ook volgen via ons Twitter-account en Facebook-pagina.

Mini brandt uit op A31 Franeker

Mini brandt uit op A31 Franeker

FRANEKER- Vrijdagmiddag is een Mini volledig uitgebrand op de A31 nabij Franeker. De auto reed in de richting van Harlingen toen het net na de afslag Franeker vlam vatte. De vlammen grepen snel om zich heen. De inzittenden konden zichzelf in veiligheid brengen.

Omdat de brandweer van Franeker reeds ingezet was voor een andere melding werd de brandweer van Menaldum voor deze brand gealarmeerd. Zij konden niet voorkomen dat de auto volledig in vlammen opging.

Mini brandt uit op A31 Franeker

Mini brandt uit op A31 Franeker

Mini brandt uit op A31 Franeker