Actueel nieuws

Op deze nieuwspagina kunt u het allerlaatste nieuws vinden uit Harlingen en omgeving. Deze pagina wordt regelmatig vernieuwd om u zo op de hoogte te houden van het allerlaatste nieuws uit onze regio. Daar waar mogelijk worden de nieuwsberichten voorzien van foto's.

Klik op de kleine foto's voor een vergroting of diashow. Klik op Lees meer om het volledige artikel te openen. Heeft u zelf nieuwsfeiten uit de regio of heeft u misschien foto's die passen bij één van de nieuwsitems? E-mail ons via nieuws@scannernet.nl. Heeft u een tip of wilt u een nieuwsitem doorgeven: bel of SMS ons via 06-34831382. U kunt ons ook volgen via ons Twitter-account en Facebook-pagina.

CV in brand woning Franeker

CV in brand woning Franeker

FRANEKER- Zondagochtend heeft een brand schade aangericht aan twee woningen aan de Professor Bogermanstraat in Franeker. De brand ontstond in een CV-ketel en sloeg door naar het dak. Dit ging gepaard met de nodige rookontwikkeling waardoor de brandweer opschaalde naar 'middel-brand'.

Brandweer Franeker kreeg assistentie van de hoogwerker van korps Harlingen bij de bestrijding van de brand. Door het verrichten van sloopwerkzaamheden kon de brandhaard worden bereikt. Het vuur was snel onder controle, wel liepen de beide woningen de nodige rook- en waterschade op.

CV in brand woning Franeker

CV in brand woning Franeker

CV in brand woning Franeker

CV in brand woning Franeker