Actueel nieuws

Op deze nieuwspagina kunt u het allerlaatste nieuws vinden uit Harlingen en omgeving. Deze pagina wordt regelmatig vernieuwd om u zo op de hoogte te houden van het allerlaatste nieuws uit onze regio. Daar waar mogelijk worden de nieuwsberichten voorzien van foto's.

Klik op de kleine foto's voor een vergroting of diashow. Klik op Lees meer om het volledige artikel te openen. Heeft u zelf nieuwsfeiten uit de regio of heeft u misschien foto's die passen bij één van de nieuwsitems? E-mail ons via nieuws@scannernet.nl. Heeft u een tip of wilt u een nieuwsitem doorgeven: bel of SMS ons via 06-34831382. U kunt ons ook volgen via ons Twitter-account en Facebook-pagina.

Brand in woonzorgcentrum Franeker

Brand in verzorgingshuis Franeker

FRANEKER- De brandweerkorpsen van Franeker en Harlingen rukten maandagavond uit voor een brand in woonzorgcentrum 'Huize Theresia' aan de Zuiderkade in Franeker. Ter plaatse bleek een kleine brand te woeden in een woonruimte in het gebouw. De brand was snel onder controle.

Wel liep één persoon mogelijk letsel op door rookinhalatie. Na geventileerd te hebben kon de brandweer weer inpakken en retour kazerne.

Brand in woonzorgcentrum Franeker

Brand in woonzorgcentrum Franeker