Actueel nieuws

Op deze nieuwspagina kunt u het allerlaatste nieuws vinden uit Harlingen en omgeving. Deze pagina wordt regelmatig vernieuwd om u zo op de hoogte te houden van het allerlaatste nieuws uit onze regio. Daar waar mogelijk worden de nieuwsberichten voorzien van foto's.

Klik op de kleine foto's voor een vergroting of diashow. Klik op Lees meer om het volledige artikel te openen. Heeft u zelf nieuwsfeiten uit de regio of heeft u misschien foto's die passen bij één van de nieuwsitems? E-mail ons via nieuws@scannernet.nl. Heeft u een tip of wilt u een nieuwsitem doorgeven: bel of SMS ons via 06-34831382. U kunt ons ook volgen via ons Twitter-account en Facebook-pagina.

Cityswim Harlingen 2017: Support Casper

Cityswim Harlingen 2017: Support Casper

HARLINGEN- Op zaterdag 15 juli 2017 wordt de 3e editie van Cityswim Harlingen georganiseerd door ZV de Vikings. De zwemtocht van circa 2 kilometer lang door de havens en grachten van Harlingen staat dit jaar in het teken van Support Casper.

Dit is een initiatief dat zich inzet voor baanbrekend onderzoek naar de genezing van alvleesklierkanker. Daarnaast gaat ook een deel van de opbrengst naar de Hartstichting. De start zal zijn om 14:00 in de Zuiderhaven. Er wordt zowel een wedstrijd voor KNZB startvergunninghouders (v.a. 14 jaar) gezwommen als ook een prestatietocht voor recreatieve zwemmers vanaf 15 jaar. Inschrijven voor de Cityswim kan alleen via internet of via uw KNZB zwemvereniging. Kijk op www.cityswimharlingen.nl voor meer informatie.