Actueel nieuws

Op deze nieuwspagina kunt u het allerlaatste nieuws vinden uit Harlingen en omgeving. Deze pagina wordt regelmatig vernieuwd om u zo op de hoogte te houden van het allerlaatste nieuws uit onze regio. Daar waar mogelijk worden de nieuwsberichten voorzien van foto's.

Klik op de kleine foto's voor een vergroting of diashow. Klik op Lees meer om het volledige artikel te openen. Heeft u zelf nieuwsfeiten uit de regio of heeft u misschien foto's die passen bij één van de nieuwsitems? E-mail ons via nieuws@scannernet.nl. Heeft u een tip of wilt u een nieuwsitem doorgeven: bel of SMS ons via 06-34831382. U kunt ons ook volgen via ons Twitter-account en Facebook-pagina.

Brand op dak woning Sexbierum

Brand op dak woning Sexbierum

SEXBIERUM- Vrijdagochtend brak er brand uit op het dak van een woning aan de Adelenstrjitte in Sexbierum. Korte tijd waren er vlammen zichtbaar op het dak van de woning. Door kordaat ingrijpen van politie en de brandweerkorpsen van Franeker en Harlingen kon erger voorkomen worden.

De woning liep rook- en waterschade op. Stichting Salvage kwam ter plaatse om te assisteren bij de afhandeling. De oorzaak van de brand is mogelijk eerder verrichte werkzaamheden op het dak.

Brand op dak woning Sexbierum

Brand op dak woning Sexbierum

Brand op dak woning Sexbierum