Actueel nieuws

Op deze nieuwspagina kunt u het allerlaatste nieuws vinden uit Harlingen en omgeving. Deze pagina wordt regelmatig vernieuwd om u zo op de hoogte te houden van het allerlaatste nieuws uit onze regio. Daar waar mogelijk worden de nieuwsberichten voorzien van foto's.

Klik op de kleine foto's voor een vergroting of diashow. Klik op Lees meer om het volledige artikel te openen. Heeft u zelf nieuwsfeiten uit de regio of heeft u misschien foto's die passen bij één van de nieuwsitems? E-mail ons via nieuws@scannernet.nl. Heeft u een tip of wilt u een nieuwsitem doorgeven: bel of SMS ons via 06-34831382. U kunt ons ook volgen via ons Twitter-account en Facebook-pagina.

Banden gestolen bij garage Franeker

Banden gestolen bij garage Franeker

FRANEKER- In de nacht van dinsdag op woensdag, 9 op 10 januari 2018, tussen 00.00 en 02.00 uur, vond er een inbraak plaats bij autobedrijf Deinum aan de Edisonstraat te Franeker. Vanuit een container werd een groot aantal banden met velgen gestolen.

De daders moeten gebruik gemaakt hebben van een voertuig. Mocht u voor tijdens of na deze diefstal bijzonderheden gezien hebben dan verzoeken wij u contact op te nemen met de politie via 0900-8844.

Bron: Politie Fryslan