Actueel nieuws

Op deze nieuwspagina kunt u het allerlaatste nieuws vinden uit Harlingen en omgeving. Deze pagina wordt regelmatig vernieuwd om u zo op de hoogte te houden van het allerlaatste nieuws uit onze regio. Daar waar mogelijk worden de nieuwsberichten voorzien van foto's.

Klik op de kleine foto's voor een vergroting of diashow. Klik op Lees meer om het volledige artikel te openen. Heeft u zelf nieuwsfeiten uit de regio of heeft u misschien foto's die passen bij één van de nieuwsitems? E-mail ons via nieuws@scannernet.nl. Heeft u een tip of wilt u een nieuwsitem doorgeven: bel of SMS ons via 06-34831382. U kunt ons ook volgen via ons Twitter-account en Facebook-pagina.

Diefstal vanaf boot: getuigen gezocht

Getuigen zware mishandeling Harlingen gezocht

HARLINGEN- De politie van Noordwest Fryslân onderzoekt een diefstal vanaf een boot gepleegd tussen donderdag 10 augustus 2017 18:00 uur en vrijdag 11 augustus 2017 20:00 uur in de omgeving van Ludingaweg ter hoogte van waterzuivering te Harlingen.

Toedracht: De boot lag bij een scheepswerf en werd verplaatst naar het grasveld bij de brug. Hier zijn diverse goederen van de boot weggenomen. o.a. buitenboordmotor, dieptemeter, benzinetanks, handgereedschappen. Als u iets is opgevallen waarvan u vermoedt dat dit te maken heeft met deze diefstal, neemt u dan contact op met de politie via 0900-8844. Alle informatie is welkom, ook details waarvan u misschien denkt dat ze niet belangrijk zijn! Als u de informatie anoniem wilt doorgeven kunt u bellen met Meld Misdaad Anoniem, 0800-7000 (gratis nummer).

Bron: Politie Fryslan