Actueel nieuws

Op deze nieuwspagina kunt u het allerlaatste nieuws vinden uit Harlingen en omgeving. Deze pagina wordt regelmatig vernieuwd om u zo op de hoogte te houden van het allerlaatste nieuws uit onze regio. Daar waar mogelijk worden de nieuwsberichten voorzien van foto's.

Klik op de kleine foto's voor een vergroting of diashow. Klik op Lees meer om het volledige artikel te openen. Heeft u zelf nieuwsfeiten uit de regio of heeft u misschien foto's die passen bij één van de nieuwsitems? E-mail ons via nieuws@scannernet.nl. Heeft u een tip of wilt u een nieuwsitem doorgeven: bel of SMS ons via 06-34831382. U kunt ons ook volgen via ons Twitter-account en Facebook-pagina.

Dode man gevonden in Singel Harlingen

Dode man gevonden in Singel Harlingen

HARLINGEN- In het water van de Noordoostersingel in Harlingen is maandagmiddag het levenloze lichaam van een man aangetroffen. Nadat het lichaam van de man gevonden was onder een steiger van de jachthaven werd een groot onderzoek opgestart door de politie.

Duikers hebben het lichaam geborgen. Na uitvoerig onderzoek bleek dat er geen sprake was van een misdrijf. De man (41 jaar) had geen vaste woon- of verblijfplaats.