Actueel nieuws

Op deze nieuwspagina kunt u het allerlaatste nieuws vinden uit Harlingen en omgeving. Deze pagina wordt regelmatig vernieuwd om u zo op de hoogte te houden van het allerlaatste nieuws uit onze regio. Daar waar mogelijk worden de nieuwsberichten voorzien van foto's.

Klik op de kleine foto's voor een vergroting of diashow. Klik op Lees meer om het volledige artikel te openen. Heeft u zelf nieuwsfeiten uit de regio of heeft u misschien foto's die passen bij één van de nieuwsitems? E-mail ons via nieuws@scannernet.nl. Heeft u een tip of wilt u een nieuwsitem doorgeven: bel of SMS ons via 06-34831382. U kunt ons ook volgen via ons Twitter-account en Facebook-pagina.

Dode vrouw aangetroffen in woning Franeker

Dode vrouw aangetroffen in woning Franeker

FRANEKER- In een woning aan de Jan Reitsmastraat in Franeker is dinsdag het lichaam van een dode vrouw aangetroffen. Direct na de vondst van het lichaam werd de omgeving van de woning door de politie afgezet en werd het forensisch onderzoek opgestart.

Ook werd een politiehelikopter ingezet voor het maken van overzichtsbeelden. Tegelijkertijd werd er een Burgernet-actie opgestart waarin werd opgeroepen om uit te kijken naar een 30-jarige inwoner van Franeker. Deze zou in overspannen toestand vertrokken zijn. Deze oproep hield verband met de vondst van de dode vrouw volgens politie Fryslân. De man, de partner van de dode vrouw is nog niet aangetroffen.

Foto's: Aise van Beets

Dode vrouw aangetroffen in woning Franeker

Dode vrouw aangetroffen in woning Franeker