Actueel nieuws

Op deze nieuwspagina kunt u het allerlaatste nieuws vinden uit Harlingen en omgeving. Deze pagina wordt regelmatig vernieuwd om u zo op de hoogte te houden van het allerlaatste nieuws uit onze regio. Daar waar mogelijk worden de nieuwsberichten voorzien van foto's.

Klik op de kleine foto's voor een vergroting of diashow. Klik op Lees meer om het volledige artikel te openen. Heeft u zelf nieuwsfeiten uit de regio of heeft u misschien foto's die passen bij één van de nieuwsitems? E-mail ons via nieuws@scannernet.nl. Heeft u een tip of wilt u een nieuwsitem doorgeven: bel of SMS ons via 06-34831382. U kunt ons ook volgen via ons Twitter-account en Facebook-pagina.

Eenzijdig ongeval A31 Herbaijum

Eenzijdig ongeval A31 Herbaijum

HERBAIJUM- Op de A31 ter hoogte van Herbaijum is zondagavond een auto met twee inzittenden van de weg geraakt en in de naastgelegen sloot terecht gekomen. Het gebeurde op de rijbaan van Franeker in de richting van Harlingen.

Naast ambulancepersoneel werd ook de brandweer van Harlingen en Franeker gealarmeerd om assistentie te verlenen. Er bleek geen sprake te zijn van beknelling. Een van de inzittenden liep licht letsel op bij het ongeval. Berger C.L. International heeft het zwaarbeschadigde voertuig geborgen.

Eenzijdig ongeval A31 Herbaijum