Actueel nieuws

Op deze nieuwspagina kunt u het allerlaatste nieuws vinden uit Harlingen en omgeving. Deze pagina wordt regelmatig vernieuwd om u zo op de hoogte te houden van het allerlaatste nieuws uit onze regio. Daar waar mogelijk worden de nieuwsberichten voorzien van foto's.

Klik op de kleine foto's voor een vergroting of diashow. Klik op Lees meer om het volledige artikel te openen. Heeft u zelf nieuwsfeiten uit de regio of heeft u misschien foto's die passen bij één van de nieuwsitems? E-mail ons via nieuws@scannernet.nl. Heeft u een tip of wilt u een nieuwsitem doorgeven: bel of SMS ons via 06-34831382. U kunt ons ook volgen via ons Twitter-account en Facebook-pagina.

Man ernstig gewond na val in REC Harlingen

Man ernstig gewond na val in REC Harlingen

HARLINGEN- Maandagavond is een man ernstig gewond geraakt tijdens werkzaamheden in de Reststoffen Energie Centrale (REC) van Omrin aan de Lange Lijnbaan in Harlingen. Dit gebeurde nadat de man enkele meters vanaf een steiger naar beneden viel.

De man raakte dermate zwaar gewond dat hij per traumahelikopter overgebracht moest worden naar het UMCG in Groningen. De lifeliner was ter plaatse gekomen om samen met het ambulancepersoneel van twee ambulances hulp ter verlenen. Daarbij kregen zij assistentie van politie en de brandweer van Harlingen. Nadat de man ter plaatse behandeld en gestabiliseerd was werd hij overgebracht naar het ziekenhuis, met het naar zich liet aanzien zware verwondingen.

Man ernstig gewond bij val in REC Harlingen

Man ernstig gewond bij val in REC Harlingen