Actueel nieuws

Op deze nieuwspagina kunt u het allerlaatste nieuws vinden uit Harlingen en omgeving. Deze pagina wordt regelmatig vernieuwd om u zo op de hoogte te houden van het allerlaatste nieuws uit onze regio. Daar waar mogelijk worden de nieuwsberichten voorzien van foto's.

Klik op de kleine foto's voor een vergroting of diashow. Klik op Lees meer om het volledige artikel te openen. Heeft u zelf nieuwsfeiten uit de regio of heeft u misschien foto's die passen bij één van de nieuwsitems? E-mail ons via nieuws@scannernet.nl. Heeft u een tip of wilt u een nieuwsitem doorgeven: bel of SMS ons via 06-34831382. U kunt ons ook volgen via ons Twitter-account en Facebook-pagina.

Gewonden bij ongeval A31 Zweins

Gewonden bij ongeval A31 Zweins

ZWEINS- Donderdagavond zijn 3 personen gewond geraakt bij een verkeersongeval op de A31 ter hoogte van Zweins. Bij het ongeval waren in ieder geval 2 voertuigen betrokken. Een van de betrokken auto's belandde in de onderwal naast de snelweg. Drie personen zijn gewond geraakt, waarvan één ernstig.

Alle drie zijn overgebracht naar ziekenhuizen. Ambulancepersoneel kreeg ondersteuning van het Mobiel Medisch Team (MMT) dat per auto ter plaatse kwam. Brandweerlieden van diverse korpsen hielpen mee bij de bevrijding en stabilisatie van de slachtoffers en bij de afhandeling van het ongeval. De A31 was geruime tijd afgesloten tussen Franeker en Dronrijp. De politie doet onderzoek naar de toedracht van het ongeval.

Gewonden bij ongeval A31 Zweins

Gewonden bij ongeval A31 Zweins

Gewonden bij ongeval A31 Zweins

Gewonden bij ongeval A31 Zweins (28-02-2019)