Actueel nieuws

Op deze nieuwspagina kunt u het allerlaatste nieuws vinden uit Harlingen en omgeving. Deze pagina wordt regelmatig vernieuwd om u zo op de hoogte te houden van het allerlaatste nieuws uit onze regio. Daar waar mogelijk worden de nieuwsberichten voorzien van foto's.

Klik op de kleine foto's voor een vergroting of diashow. Klik op Lees meer om het volledige artikel te openen. Heeft u zelf nieuwsfeiten uit de regio of heeft u misschien foto's die passen bij één van de nieuwsitems? E-mail ons via nieuws@scannernet.nl. Heeft u een tip of wilt u een nieuwsitem doorgeven: bel of SMS ons via 06-34831382. U kunt ons ook volgen via ons Twitter-account en Facebook-pagina.

Inbraak bedrijven industrieterrein Oostpoort Harlingen

Inbraak bedrijven industrieterrein Oostpoort Harlingen

HARLINGEN- Tussen zaterdag 23 september 2017 17:00 uur en maandag 25 september 2017 08:00 uur zijn er meerdere diefstallen in/uit bedrijven geweest op het industrieterrein Oostpoort te Harlingen. Er is bij Visser afvalverwerking, gelegen aan de Galvanistraat te Harlingen, ingebroken.

Er werden daarbij meerdere zeecontainers opengebroken en goederen weggenomen. Daarnaast werd er brandstof gestolen. Er is tevens gepoogd in te breken bij het bedrijf ESK, gelegen aan de Curiestraat te Harlingen. Daar werden meerdere zeecontainers, een transformatorhuisje en een bouwunit opengebroken en doorzocht.

Indien u meer informatie heeft over de diefstallen neemt u dan contact op met de politie op het telefoonnummer 0900-8844. Ook indien u verdachte personen of voertuigen heeft gezien rond te tijden van de inbraken. Daarnaast vragen wij u indien uw camerasysteem iets heeft vastgelegd contact met ons op te nemen. Tevens wijzen wij u er op dat u ook een anonieme melding kunt doen bij Meld Misdaad Anoniem. Neemt u hiervoor contact op met het telefoonnummer 0800-7000.

Bron: Politie Fryslan