Actueel nieuws

Op deze nieuwspagina kunt u het allerlaatste nieuws vinden uit Harlingen en omgeving. Deze pagina wordt regelmatig vernieuwd om u zo op de hoogte te houden van het allerlaatste nieuws uit onze regio. Daar waar mogelijk worden de nieuwsberichten voorzien van foto's.

Klik op de kleine foto's voor een vergroting of diashow. Klik op Lees meer om het volledige artikel te openen. Heeft u zelf nieuwsfeiten uit de regio of heeft u misschien foto's die passen bij één van de nieuwsitems? E-mail ons via nieuws@scannernet.nl. Heeft u een tip of wilt u een nieuwsitem doorgeven: bel of SMS ons via 06-34831382. U kunt ons ook volgen via ons Twitter-account en Facebook-pagina.

Jongeren duwen vrouw Harlingen: getuigen gezocht

Jongeren duwen vrouw Harlingen: getuigen gezocht

HARLINGEN- Op dinsdag 26 maart omstreeks 21.30 uur liep een 64 jarige vrouw met haar hondje over de Koningin Wilhelminastraat te Harlingen. Nabij het uitvaartcentrum naderden 3 of 4 jongens haar uit de richting van het spoor. Toen ze de jongens passeerde werd ze omver geduwd en kwam hierdoor ten val.

Ze liep hierbij letsel op aan haar arm en gezicht. Mocht u getuige geweest zijn van het voorval en/of weten welke jongens dit gedaan hebben wilt u dit dan bij ons bekend maken. Getuigen kunnen zich bij de politie melden via 0900-8844.

Bron: Politie Noord-west Friesland