Actueel nieuws

Op deze nieuwspagina kunt u het allerlaatste nieuws vinden uit Harlingen en omgeving. Deze pagina wordt regelmatig vernieuwd om u zo op de hoogte te houden van het allerlaatste nieuws uit onze regio. Daar waar mogelijk worden de nieuwsberichten voorzien van foto's.

Klik op de kleine foto's voor een vergroting of diashow. Klik op Lees meer om het volledige artikel te openen. Heeft u zelf nieuwsfeiten uit de regio of heeft u misschien foto's die passen bij één van de nieuwsitems? E-mail ons via nieuws@scannernet.nl. Heeft u een tip of wilt u een nieuwsitem doorgeven: bel of SMS ons via 06-34831382. U kunt ons ook volgen via ons Twitter-account en Facebook-pagina.

Feest in Harlingen: Juni Feestweek 2019

Juni Feestweek Harlingen 2019

HARLINGEN- De Juni Feestweek in Harlingen staat weer op het punt van beginnen. Van 17 tot en met 23 juni zijn er weer diverse activiteiten in de havenstad. Zo zijn er de jaarlijkse kaatspartijen op de Lanen in Harlingen oftewel Lanenkaatsen 2019.

Uiteraard zal ook dit jaar het Lanenkaatsen weer de nodige humoristische en legendarische momenten opleveren. Ook dit jaar zullen de wedstrijden opgeluisterd worden met diverse muziekoptredens. Een straat verder zal de kermis op de Schritsen weer voor veel blije gezichten gaan zorgen. Op zaterdag 22 juni zullen vele acts en optredens het harlinger centrum vullen tijdens het Straatfestival. Nieuw tijdens de Harlinger Feestweek is het alombekende Tobbedansen. Het vindt plaats op zaterdagmiddag vanaf 13.00 uur aan het Franekereind in de bocht van de 'Zakkendragerspijp' tussen café 't Pypke en 't Skûtsje. Naast deze genoemde activiteiten zal er nog veel meer te beleven zijn in de havenstad. Dus: een week boordevol activiteiten voor jong en oud.

Juni Feestweek Harlingen 2019