Actueel nieuws

Op deze nieuwspagina kunt u het allerlaatste nieuws vinden uit Harlingen en omgeving. Deze pagina wordt regelmatig vernieuwd om u zo op de hoogte te houden van het allerlaatste nieuws uit onze regio. Daar waar mogelijk worden de nieuwsberichten voorzien van foto's.

Klik op de kleine foto's voor een vergroting of diashow. Klik op Lees meer om het volledige artikel te openen. Heeft u zelf nieuwsfeiten uit de regio of heeft u misschien foto's die passen bij één van de nieuwsitems? E-mail ons via nieuws@scannernet.nl. Heeft u een tip of wilt u een nieuwsitem doorgeven: bel of SMS ons via 06-34831382. U kunt ons ook volgen via ons Twitter-account en Facebook-pagina.

Keukenbrandje Harlingen valt mee

Keukenbrandje Harlingen valt mee

HARLINGEN- Een keukenbrandje in een woning aan de P.J. Troelstrastraat was donderdagmiddag snel onder controle. Om 11:35 werd de brandweer van Harlingen gealarmeerd voor de brand. Ter plaatse bleek het vuur inmiddels gedoofd te zijn. De brandweer deed nacontrole.

Ter plaatse gekomen ambulancepersoneel onderzocht enkele bewoners van de woning. Vervoer naar het ziekenhuis was niet nodig.

Keukenbrandje Harlingen valt mee