Actueel nieuws

Op deze nieuwspagina kunt u het allerlaatste nieuws vinden uit Harlingen en omgeving. Deze pagina wordt regelmatig vernieuwd om u zo op de hoogte te houden van het allerlaatste nieuws uit onze regio. Daar waar mogelijk worden de nieuwsberichten voorzien van foto's.

Klik op de kleine foto's voor een vergroting of diashow. Klik op Lees meer om het volledige artikel te openen. Heeft u zelf nieuwsfeiten uit de regio of heeft u misschien foto's die passen bij één van de nieuwsitems? E-mail ons via nieuws@scannernet.nl. Heeft u een tip of wilt u een nieuwsitem doorgeven: bel of SMS ons via 06-34831382. U kunt ons ook volgen via ons Twitter-account en Facebook-pagina.

Lijnbus ramt viaduct Franeker

Lijnbus ramt viaduct Franeker

FRANEKER- Een lijnbus van Arriva heeft donderdagochtend een viaduct geramd aan de Rients Koopmansstraat in Franeker. De bus bleek te hoog om veilig onder het viaduct door te kunnen. Een aantal gasflessen bovenop de bus scheurden open door de aanrijding.

Tevens kwam een deel van deze gasflessen op de weg terecht. De brandweer van Franeker ging ter plaatse om voor een veilige omgeving te zorgen en metingen te verrichten. Ten tijde van het ongeval zat enkel de buschauffeur in de bus. Hij raakte niet gewond. De Rients Koopmansstraat bleef enige tijd tijd afgesloten voor de afhandeling van het ongeval.

Lijnbus ramt viaduct Franeker