Actueel nieuws

Op deze nieuwspagina kunt u het allerlaatste nieuws vinden uit Harlingen en omgeving. Deze pagina wordt regelmatig vernieuwd om u zo op de hoogte te houden van het allerlaatste nieuws uit onze regio. Daar waar mogelijk worden de nieuwsberichten voorzien van foto's.

Klik op de kleine foto's voor een vergroting of diashow. Klik op Lees meer om het volledige artikel te openen. Heeft u zelf nieuwsfeiten uit de regio of heeft u misschien foto's die passen bij één van de nieuwsitems? E-mail ons via nieuws@scannernet.nl. Heeft u een tip of wilt u een nieuwsitem doorgeven: bel of SMS ons via 06-34831382. U kunt ons ook volgen via ons Twitter-account en Facebook-pagina.

Monteur zwaar gewond bij ongeval Franeker

Monteur zwaar gewond bij ongeval Franeker

FRANEKER- Een monteur van een installatiebedrijf is zaterdagavond zwaar gewond geraakt tijdens werkzaamheden in Franeker. Naar verluidt kreeg de man een elektrische schok en liep hierbij brandwonden op. Gealarmeerd ambulancepersoneel kreeg assistentie van het MMT.

Deze kwamen per helikopter uit Amsterdam. Vervolgens is de man met zwaar letsel overgebracht naar het brandwondencentrum van het Martini ziekenhuis in Groningen. Wat de oorzaak van het ongeval is, is nog niet bekend gemaakt.

Monteur zwaar gewond bij ongeval Franeker

Monteur zwaar gewond bij ongeval Franeker