Actueel nieuws

Op deze nieuwspagina kunt u het allerlaatste nieuws vinden uit Harlingen en omgeving. Deze pagina wordt regelmatig vernieuwd om u zo op de hoogte te houden van het allerlaatste nieuws uit onze regio. Daar waar mogelijk worden de nieuwsberichten voorzien van foto's.

Klik op de kleine foto's voor een vergroting of diashow. Klik op Lees meer om het volledige artikel te openen. Heeft u zelf nieuwsfeiten uit de regio of heeft u misschien foto's die passen bij één van de nieuwsitems? E-mail ons via nieuws@scannernet.nl. Heeft u een tip of wilt u een nieuwsitem doorgeven: bel of SMS ons via 06-34831382. U kunt ons ook volgen via ons Twitter-account en Facebook-pagina.

11 mei: Reddingbootdag KNRM 2019

11 mei: Reddingbootdag KNRM 2019

HARLINGEN- Aanstaande zaterdag: 11 mei wordt weer de jaarlijkse Nationale Reddingbootdag van de Koninklijke Nederlandse Reddingsmaatschappij (KNRM) gehouden. Op de vele KNRM-stations kan men een kijkje nemen in de spreekwoordelijke keuken.

Naast uitleg over het reddingswerk, demonstraties en het vertonen van film- en fotomateriaal kan er natuurlijk ook weer meegevaren worden op de diverse reddingboten. Uiteraard opent ook het KNRM-station in Harlingen aan de Dokkade haar deuren weer voor het publiek. De Reddingbootdag duurt van 10.00 tot 16.00 uur. Voor meer info kijkt u op www.knrm.nl of volgt u het Twitter-account van de KNRM: twitter.com/KNRM