Actueel nieuws

Op deze nieuwspagina kunt u het allerlaatste nieuws vinden uit Harlingen en omgeving. Deze pagina wordt regelmatig vernieuwd om u zo op de hoogte te houden van het allerlaatste nieuws uit onze regio. Daar waar mogelijk worden de nieuwsberichten voorzien van foto's.

Klik op de kleine foto's voor een vergroting of diashow. Klik op Lees meer om het volledige artikel te openen. Heeft u zelf nieuwsfeiten uit de regio of heeft u misschien foto's die passen bij één van de nieuwsitems? E-mail ons via nieuws@scannernet.nl. Heeft u een tip of wilt u een nieuwsitem doorgeven: bel of SMS ons via 06-34831382. U kunt ons ook volgen via ons Twitter-account en Facebook-pagina.

Auto van de weg A7 Wons

Auto van de weg A7 Wons

WONS- Op de A7 ter hoogte van Wons is donderdagochtend een inzittende van een personenauto gewond geraakt nadat dat auto van de weg raakte en in de naastgelegen bosjes terecht kwam. Het ongeluk gebeurde op hoge snelheid door nog onbekende oorzaak.

De brandweer van Bolsward en Sneek werden gealarmeerd om het slachtoffer uit het wrak te bevrijden. Twee ambulances en het Mobiel Medisch Team kwamen ter plaatse om medische hulp te verlenen. Na enige tijd kon het slachtoffer uit de auto worden gehaald en na stabilisatie overgebracht worden naar het ziekenhuis. Een deel van de A7 werd tijdens de hulpverlening afgesloten voor het verkeer. De politie doet onderzoek naar de toedracht van het ongeval.

Auto van de weg A7 Wons

Auto van de weg A7 Wons

Auto van de weg A7 Wons