Actueel nieuws

Op deze nieuwspagina kunt u het allerlaatste nieuws vinden uit Harlingen en omgeving. Deze pagina wordt regelmatig vernieuwd om u zo op de hoogte te houden van het allerlaatste nieuws uit onze regio. Daar waar mogelijk worden de nieuwsberichten voorzien van foto's.

Klik op de kleine foto's voor een vergroting of diashow. Klik op Lees meer om het volledige artikel te openen. Heeft u zelf nieuwsfeiten uit de regio of heeft u misschien foto's die passen bij één van de nieuwsitems? E-mail ons via nieuws@scannernet.nl. Heeft u een tip of wilt u een nieuwsitem doorgeven: bel of SMS ons via 06-34831382. U kunt ons ook volgen via ons Twitter-account en Facebook-pagina.

Ongeval N393 Tzummarum: 1 gewonde

Ongeval N393 Tzummarum: 1 gewonde

TZUMMARUM- Donderdagochtend werden de hulpdiensten gealarmeerd voor een ongeval op de kruising Tjessingawei-Camstrawei (N393) tussen Tzummarum en Minnertsga. Meerdere hulpdiensten kwamen met spoed ter plaatse. Bij deze aanrijding tussen twee personenauto’s raakte één persoon gewond.

Een andere inzittende van één van de auto's werd gecontroleerd door het ambulancepersoneel, maar deze kwam met de schrik vrij. Hoe het ongeval heeft kunnen gebeuren is nog niet bekend. De Verkeers Ongevallen Analyse van de politie kwam ter plaatse om de exacte toedracht te achterhalen. Alle drie de voertuigen liepen forse schade op en werden afgesleept door een berger. Tijdens het incident werd de weg gestremd voor het overige verkeer.

Ongeval N393 Tzummarum: 1 gewonde

Ongeval N393 Tzummarum: 1 gewonde

Ongeval N393 Tzummarum: 1 gewonde