Actueel nieuws

Op deze nieuwspagina kunt u het allerlaatste nieuws vinden uit Harlingen en omgeving. Deze pagina wordt regelmatig vernieuwd om u zo op de hoogte te houden van het allerlaatste nieuws uit onze regio. Daar waar mogelijk worden de nieuwsberichten voorzien van foto's.

Klik op de kleine foto's voor een vergroting of diashow. Klik op Lees meer om het volledige artikel te openen. Heeft u zelf nieuwsfeiten uit de regio of heeft u misschien foto's die passen bij één van de nieuwsitems? E-mail ons via nieuws@scannernet.nl. Heeft u een tip of wilt u een nieuwsitem doorgeven: bel of SMS ons via 06-34831382. U kunt ons ook volgen via ons Twitter-account en Facebook-pagina.

Vrachtwagen kantelt op N31 Harlingen

Ongeval vrachtwagen N31 Harlingen

HARLINGEN- Op de N31 ter hoogte van Midlum is woensdagavond een vrachtwagen met bieten gekanteld. De melding kwam rond 22:10 op de meldkamer binnen waarna de brandweer van Harlingen werd gealarmeerd. Tevens ging een ambulance en de politie met meerdere voertuigen ter plaatse.

De chauffeuse van de vrachtwagen kon met hulp uit de cabine worden gehaald. Zij raakte gewond en werd overgebracht naar het MCL. De weg werd tijdens de afhandeling van het ongeval afgesloten voor het verkeer. Later in de nacht werd de vrachtwagencombinatie geborgen. Wat de oorzaak van het ongeval was is onbekend.

Ongeval vrachtwagen N31 Harlingen

Ongeval vrachtwagen N31 Harlingen

Ongeval vrachtwagen N31 Harlingen