Actueel nieuws

Op deze nieuwspagina kunt u het allerlaatste nieuws vinden uit Harlingen en omgeving. Deze pagina wordt regelmatig vernieuwd om u zo op de hoogte te houden van het allerlaatste nieuws uit onze regio. Daar waar mogelijk worden de nieuwsberichten voorzien van foto's.

Klik op de kleine foto's voor een vergroting of diashow. Klik op Lees meer om het volledige artikel te openen. Heeft u zelf nieuwsfeiten uit de regio of heeft u misschien foto's die passen bij één van de nieuwsitems? E-mail ons via nieuws@scannernet.nl. Heeft u een tip of wilt u een nieuwsitem doorgeven: bel of SMS ons via 06-34831382. U kunt ons ook volgen via ons Twitter-account en Facebook-pagina.

Opnieuw ongeval Wommelserweg Tzum

Opnieuw ongeval Wommelserweg Tzum

TZUM- Op de Wommelserweg nabij Tzum vond zondagochtend voor de derde keer in korte tijd een ongeval plaats. Ook ditmaal was de waarschijnlijk oorzaak gladheid. Twee voertuigen, een pick-up truck en een bestelauto botsen frontaal op elkaar.

De inzittenden werden gecontroleerd op verwondingen terwijl de politie het ongeval afhandelde. Beide voertuigen raakten zwaar beschadigd en moesten afgesleept worden.

Opnieuw ongeval Wommelserweg Tzum