Actueel nieuws

Op deze nieuwspagina kunt u het allerlaatste nieuws vinden uit Harlingen en omgeving. Deze pagina wordt regelmatig vernieuwd om u zo op de hoogte te houden van het allerlaatste nieuws uit onze regio. Daar waar mogelijk worden de nieuwsberichten voorzien van foto's.

Klik op de kleine foto's voor een vergroting of diashow. Klik op Lees meer om het volledige artikel te openen. Heeft u zelf nieuwsfeiten uit de regio of heeft u misschien foto's die passen bij één van de nieuwsitems? E-mail ons via nieuws@scannernet.nl. Heeft u een tip of wilt u een nieuwsitem doorgeven: bel of SMS ons via 06-34831382. U kunt ons ook volgen via ons Twitter-account en Facebook-pagina.

Overleden vrouw (30) aangetroffen in water

Overleden vrouw (30) aangetroffen in water

FRANEKER- Woensdagavond werd een overleden vrouw aangetroffen in het water van de Noorder Gracht in Franeker. Dit gebeurde rond 19:00 toen voorbijgangers het lichaam aantroffen. In eerste instantie werd een reddingsactie op touw gezet door de hulpdiensten te alarmeren.

Al snel bleek dat de jonge vrouw, een 30-jarige inwoonster van Franeker, was overleden. De vindplaats werd daarom aangemerkt als 'plaats delict'. Forensische Opsporing kwam ter plaatse om de oorzaak van het te water raken te achterhalen en eventueel sporen veilig te stellen.

Overleden vrouw (30) aangetroffen in water

Overleden vrouw (30) aangetroffen in water