Actueel nieuws

Op deze nieuwspagina kunt u het allerlaatste nieuws vinden uit Harlingen en omgeving. Deze pagina wordt regelmatig vernieuwd om u zo op de hoogte te houden van het allerlaatste nieuws uit onze regio. Daar waar mogelijk worden de nieuwsberichten voorzien van foto's.

Klik op de kleine foto's voor een vergroting of diashow. Klik op Lees meer om het volledige artikel te openen. Heeft u zelf nieuwsfeiten uit de regio of heeft u misschien foto's die passen bij één van de nieuwsitems? E-mail ons via nieuws@scannernet.nl. Heeft u een tip of wilt u een nieuwsitem doorgeven: bel of SMS ons via 06-34831382. U kunt ons ook volgen via ons Twitter-account en Facebook-pagina.

Overval supermarkt Harlingen: verdachte opgepakt

Overval supermarkt Harlingen: verdachte opgepakt

HARLINGEN- Donderdagmiddag heeft er een overval plaatsgevonden in de Poiesz supermarkt aan de Johan van Oldenbarnveltstraat in Harlingen. Rond 16:00 bedreigde de man aanwezig winkelpersoneel. Kort na de overval startte de politie een Burgernet-actie.

Hierin werden mensen in Harlingen gevraagd om uit te kijken naar de man. Later op de dag kon er een verdachte aangehouden worden in een woning in Pingjum. Het is niet bekend gemaakt of de dader een buit heeft meegnomen uit de winkel. De politie doet nader onderzoek in deze zaak.

Overval supermarkt Harlingen: verdachte opgepakt