Actueel nieuws

Op deze nieuwspagina kunt u het allerlaatste nieuws vinden uit Harlingen en omgeving. Deze pagina wordt regelmatig vernieuwd om u zo op de hoogte te houden van het allerlaatste nieuws uit onze regio. Daar waar mogelijk worden de nieuwsberichten voorzien van foto's.

Klik op de kleine foto's voor een vergroting of diashow. Klik op Lees meer om het volledige artikel te openen. Heeft u zelf nieuwsfeiten uit de regio of heeft u misschien foto's die passen bij één van de nieuwsitems? E-mail ons via nieuws@scannernet.nl. Heeft u een tip of wilt u een nieuwsitem doorgeven: bel of SMS ons via 06-34831382. U kunt ons ook volgen via ons Twitter-account en Facebook-pagina.

Rabobank hoofdsponsor The Tall Ships Races Harlingen 2018

Rabobank hoofdsponsor The Tall Ships Races Harlingen 2018

HARLINGEN- Rabobank Leeuwarden-Noordwest Friesland heeft zich als hoofdsponsor verbonden aan de 2e editie van de The Tall Ships Races in Harlingen. De Tall Ships Races zijn de grootste internationale oceaanraces voor Sail Training Schepen die eens in de vier jaar worden georganiseerd.

Afgelopen woensdag werd de sponsorovereenkomst getekend door het bestuur van de organiserende partij Stichting Harlingen Sail: Jan Reier Arends, Gerben Okkinga en de directeur Bedrijven van de Rabobank, Edwin Meijer. De Tall Ships Races vinden volgend jaar plaats van 3 t/m 6 augustus in Harlingen. Het evenement is gratis toegankelijk.