Actueel nieuws

Op deze nieuwspagina kunt u het allerlaatste nieuws vinden uit Harlingen en omgeving. Deze pagina wordt regelmatig vernieuwd om u zo op de hoogte te houden van het allerlaatste nieuws uit onze regio. Daar waar mogelijk worden de nieuwsberichten voorzien van foto's.

Klik op de kleine foto's voor een vergroting of diashow. Klik op Lees meer om het volledige artikel te openen. Heeft u zelf nieuwsfeiten uit de regio of heeft u misschien foto's die passen bij één van de nieuwsitems? E-mail ons via nieuws@scannernet.nl. Heeft u een tip of wilt u een nieuwsitem doorgeven: bel of SMS ons via 06-34831382. U kunt ons ook volgen via ons Twitter-account en Facebook-pagina.

Scannernet.nl bestaat 10 jaar

Scannernet.nl bestaat 10 jaar

HARLINGEN- Scannernet.nl bestaat dit jaar 10 jaar. In 2007 begonnen wij met de website nadat wij al jaren vervent scannerluisteraar waren. In het begin was de site gericht op het luisteren naar de scanner. De live scanner streams zijn in de jaren flink uitgebreid en hebben inmiddels duizenden luisteraars getrokken.

Nog steeds ligt dit aan de basis van het succes van de site. In de loop der jaren hebben wij de site steeds verder uit weten te breiden, onder andere met nieuws uit de regio, het volgen van scheepvaart en luchtvaart via onder andere AIS en ADS-B en hebben wij een webshop toegevoegd waarin wij al menig klant van mooie producten hebben voorzien. Wij proberen de site dagelijks up-to-date te houden en daar waar mogelijk te verbeteren. Daarbij hebben wij de ondersteuning van adverteerders, sponsoren en u als bezoeker. Onze dank daarvoor. In de afgelopen tien jaar hebben al ruim 2,3 miljoen bezoekers de site bezocht. In november verwachten wij de miljoenste pageview van 2017, wat aangeeft dat de site nog erg populair is en dat deze populairiteit nog steeds stijgende is. Om alle bezoekers van de site en onze volgers op Twitter en Facebook te bedanken gaan wij in november een verloting van een drietal mooie prijzen (twee mooie boeken en een retro scanner) houden. Ook u kunt meedoen! De actie vindt gelijktijdig op de website als op Twitter en Facebook plaatst zodat op elke platform een prijs verloot wordt onder 3 verschillende deelnemers. De verloting zal einde november plaatsvinden. U kunt op 3 verschillende manieren meedingen naar deze mooie prijzen:

Scannernet.nl 10 jaar

  1. Plaats een reactie in onderstaande 'Commentbox': schrijf in uw reactie waarom u bezoeker bent van Scannernet.nl. Vergeet niet uw naam en e-mailadres in te vullen (e-mailadres is niet zichtbaar voor andere gebruikers)

  2. Plaats een reactie op Twitter waarin u Scannernet.nl feliciteert met het 10-jarige jubileum. Gebruik de hashtag #Scannernet10jaar in uw tweet.

  3. Schrijf een bericht op Facebook met als onderwerp het 10-jarige bestaan van Scannernet.nl en tag Scannernet.nl (@Scannernet.nl)
Widget is loading comments...
>

Tweets #Scannernet10jaarHARLINGEN- Scannernet.nl bestaat dit jaar 10 jaar. In 2007 begonnen wij met de website nadat wij al jaren vervent...

Geplaatst door Scannernet.nl op vrijdag 10 november 2017