Actueel nieuws

Op deze nieuwspagina kunt u het allerlaatste nieuws vinden uit Harlingen en omgeving. Deze pagina wordt regelmatig vernieuwd om u zo op de hoogte te houden van het allerlaatste nieuws uit onze regio. Daar waar mogelijk worden de nieuwsberichten voorzien van foto's.

Klik op de kleine foto's voor een vergroting of diashow. Klik op Lees meer om het volledige artikel te openen. Heeft u zelf nieuwsfeiten uit de regio of heeft u misschien foto's die passen bij één van de nieuwsitems? E-mail ons via nieuws@scannernet.nl. Heeft u een tip of wilt u een nieuwsitem doorgeven: bel of SMS ons via 06-34831382. U kunt ons ook volgen via ons Twitter-account en Facebook-pagina.

Scannernet.nl zoekt goed doel

Scannernet.nl zoekt goed doel

HARLINGEN- Scannernet.nl is op zoek naar goede doelen. Wij zijn op zoek naar goede doelen die wel een steuntje in de rug kunnen gebruiken en dan met name lokale initiatieven zoals dierenambulances, goederenbanken en/of goede doelen die een raakvlak hebben met onze website.

Tot zondag 15 april a.s. kunnen organisaties zich opgeven via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of via onze Social Media kanalen Twitter & Facebook. U als bezoeker van de site heeft inmiddels 17 doelen aangedragen die meedingen naar de prijs. De winnaar krijgt een jaar lang gratis adverteren op Scannernet.nl (met een directe link naar de website van de organisatie) t.w.v. € 150,-. Daarnaast zullen wij 5% van onze omzet vanuit de Webshop in de maanden mei, juni & juli doneren aan het goede doel.

Maar liefst 2100 keer werd er gestemd en met grote overmacht (40%) is gekozen tot winnaar:

Stichting Vaarwens

 Stichting Vaarwens wint Goede-doelen actie Scannernet.nl