Actueel nieuws

Op deze nieuwspagina kunt u het allerlaatste nieuws vinden uit Harlingen en omgeving. Deze pagina wordt regelmatig vernieuwd om u zo op de hoogte te houden van het allerlaatste nieuws uit onze regio. Daar waar mogelijk worden de nieuwsberichten voorzien van foto's.

Klik op de kleine foto's voor een vergroting of diashow. Klik op Lees meer om het volledige artikel te openen. Heeft u zelf nieuwsfeiten uit de regio of heeft u misschien foto's die passen bij één van de nieuwsitems? E-mail ons via nieuws@scannernet.nl. Heeft u een tip of wilt u een nieuwsitem doorgeven: bel of SMS ons via 06-34831382. U kunt ons ook volgen via ons Twitter-account en Facebook-pagina.

Felle slaapkamerbrand P.J. Troelstrastraat Harlingen

Felle slaapkamerbrand P.J. Troelstrastraat Harlingen

HARLINGEN- Een korte, maar felle brand in een slaapkamer van een woning aan de Pieter Jelles Troelstrastraat in Harlingen heeft in de nacht van vrijdag op zaterdag voor veel schade gezorgd. Rond 01:30 werd de brandweer van Harlingen gealarmeerd.

Bij aankomst van de eerste eenheid kwam de rook al uit de woning. De brandweer heeft een binnenaanval met blusschuim gedaan waarna de brand snel onder controle was. Wat de precieze oorzaak van de brand was is nog niet bekend gemaakt, maar waarschijnlijk is deze ontstaan in een elektrisch deken. Salvage kwam ter plaatse om te helpen bij de afhandeling van de brand.