Actueel nieuws

Op deze nieuwspagina kunt u het allerlaatste nieuws vinden uit Harlingen en omgeving. Deze pagina wordt regelmatig vernieuwd om u zo op de hoogte te houden van het allerlaatste nieuws uit onze regio. Daar waar mogelijk worden de nieuwsberichten voorzien van foto's.

Klik op de kleine foto's voor een vergroting of diashow. Klik op Lees meer om het volledige artikel te openen. Heeft u zelf nieuwsfeiten uit de regio of heeft u misschien foto's die passen bij één van de nieuwsitems? E-mail ons via nieuws@scannernet.nl. Heeft u een tip of wilt u een nieuwsitem doorgeven: bel of SMS ons via 06-34831382. U kunt ons ook volgen via ons Twitter-account en Facebook-pagina.

Snelheidsovertreders N31 Harlingen

Snelheidsovertreders N31 Harlingen

HARLINGEN- Op dinsdag 13 februari 2018 tussen 10.00 uur en 11.00 uur werden een tweetal autobestuurders geverbaliseerd in verband met het overschrijden van de maximum snelheid op de N31 te Harlingen. Toegestane snelheid ter plaatse bedraagt 70 kilometer per uur.

Een bestuurder reed (gecorrigeerd) 106 kilometer per uur. Een tweede bestuurder reed (gecorrigeerd) 145 kilometer per uur. Van deze bestuurder werd tevens het rijbewijs ingenomen.

Bron: Politie Noord-west Friesland