Actueel nieuws

Op deze nieuwspagina kunt u het allerlaatste nieuws vinden uit Harlingen en omgeving. Deze pagina wordt regelmatig vernieuwd om u zo op de hoogte te houden van het allerlaatste nieuws uit onze regio. Daar waar mogelijk worden de nieuwsberichten voorzien van foto's.

Klik op de kleine foto's voor een vergroting of diashow. Klik op Lees meer om het volledige artikel te openen. Heeft u zelf nieuwsfeiten uit de regio of heeft u misschien foto's die passen bij één van de nieuwsitems? E-mail ons via nieuws@scannernet.nl. Heeft u een tip of wilt u een nieuwsitem doorgeven: bel of SMS ons via 06-34831382. U kunt ons ook volgen via ons Twitter-account en Facebook-pagina.

Tall Ships Races 2018 pagina Scannernet.nl online

Tall Ships Races Harlingen 2018

HARLINGEN- Van vrijdag 3 augustus tot en met maandag 6 augustus vindt tijdens The Tall Ships Races Harlingen 2018 plaats. Met de komst van maar liefst 54 Tall Ships uit diverse landen maakt Harlingen zich op voor een daverend maritiem festijn met een uitgebreid programma voor jong en oud.

Na een indrukwekkende Sail In Parade op vrijdag vindt er een vierdaags programma vol muziekoptredens en andere festiviteiten plaats. De imposante schepen worden tijdens Sail Harlingen opengesteld voor het publiek. Ook zullen de bemanningen van de schepen zich tijdens de Crew Parade op zaterdag 4 augustus uitbundig presenteren aan het publiek. Scannernet.nl heeft een speciale pagina voor dit evenement online gezet. Via deze pagina volgt u online vier dagen lang nautische pracht en festiviteiten. Zo vindt u op deze pagina foto's en video's, uitgebreide informatie en een speciale live scanner & webcam stream. Neem dus een kijkje op de Tall Ships Races Harlingen 2018 pagina van Scannernet.nl.